Vacature: Chauffeur/Orderpicker

 

 

Veldmans Technische Handelsonderneming BV is een professionele partner voor ondernemingen in de bouwbranche. Wij voorzien in allerlei bouwbenodigdheden zoals; hang- en sluitwerk, gereedschappen en bevestigingsmaterialen. Wij leveren vanuit ons magazijn te Tynaarlo meer dan 20.000 artikelen aan onze klanten in geheel Noord-Nederland. Wij zijn een sterk bedrijf dat door de jaren heen een behoorlijke groei heeft doorgemaakt. Door onze klantgerichte handelswijze en technische kennis kunnen wij jaarlijks deze groei voortzetten. Voor ons team zijn wij op zoek naar een Chauffeur/Orderpicker.

 

Hoe ziet je functie eruit?

Als chauffeur/orderpicker bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het s ’morgens rapen van de orders die je dezelfde middag wegbrengt. De functie is dus voor de helft het rapen van orders en voor de andere helft het bezorgen daarvan. Je bent er verantwoordelijk voor dat de juiste goederen op tijd worden uitgeleverd. Het bezorgen doe je geheel zelfstandig in een bestelbus in ons verzorgingsgebied Groningen/Friesland/Drenthe. Tevens help je mee met de algemene werkzaamheden in het magazijn en bij onze afhaalbalie. Kennis of interesse in onze technische producten voor de bouwbranche is een pre bij de uitoefening van je functie. 

Wat is je profiel?

 


Wij bieden u?

Een fulltime baan (40 uur) in een prettige werksfeer met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Prima arbeidsvoorwaarden.

 

Voor aanvullende informatie en/of uw sollicitatie;

Veldmans T.H.O.bv

t.a.v. dhr. Branke Visser

vacature@veldmans.nl                     

0592-544499

WWW.VELDMANS.NL

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld